“Saimbeyli Mavisi Kelebeği” Projesi Sürüyor

ankara escort
çankaya escort
eryaman escort
etlik escort
ankara ucuz escort
balgat escort
beşevler escort
çankaya escort
cebeci escort
çukurambar escort
demetevler escort
dikmen escort
eryaman escort
esat escort
etimesgut escort
etlik escort
gaziosmanpaşa escort
keçiören escort
kızılay escort
maltepe escort
mamak escort
otele gelen escort
rus escort
sincan escort
tunalı escort
türbanlı escort
ulus escort
yenimahalle escort
Saimbeyli’de yürütülen Saimbeyli Mavisi Kelebeği projesi kapsamında ilçenin Avcıpınar Mahallesi’nin eko turizm köyü olarak geliştirilmesi adına ATF’nin sürdürdüğü proje devam ediyor.
maltepe escort
kurtköy escort
pendik escort
göztepe escort
bağdat caddesi escort
ataşehir escort
acıbadem escort
içerenköy escort
kozyatağı escort
küçükyalı escort
kadıköy escort bayan
ümraniye escort bayan
bostancı escort bayan
ataşehir escort bayan
anadolu yakası escort bayan
kadıköy escort
ataşehir escort
bostancı escort
ümraniye escort
anadolu yakası escort
bostancı escort
bostancı escort
serifalı escort
serifalı escort
serifalı escort
ataşehir escort
kadıköy escort
bostancı escort
ümraniye escort
kartal escort
maltepe escort
pendik escort
kurtköy escort
anadolu yakası escort
2015 yılında Adana Toroslar Federasyonu (ATF) tarafından hazırlanan ve paydaşları ile yürütülen Saimbeyli Mavisi Kelebeği projesi kapsamında Avcıpınar Mahallesi’nin eko turizm köyü olarak ilan edilmiş, çalışmaların bu yönde sürmesi adına mahalle ziyaretleri ve tanıtım çalışmaları aralıksız devam ediyor.
ATF Başkanı Cenap Erol, 11’i nadir bulunan 161 kelebek türüyle doğa harikası Saimbeyli’nin sadece kelebekleri için değil doğal Obruk Şelalesi, doğa yürüyüş sahası ve zengin bitki örtüsü ile turistleri çekebilecek yapıda olduğunu belirterek, “2017 yılının Haziran ayından itibaren buraya turistler gelmektedir. Burada çekilen fotoğraflar kitap haline getirilerek ilçemizin tanıtımı için önemli bir çalışma yapıldı. Avcıpınar Mahallesi’ni eko turizm köyü olarak dünyanın pek çok yerinden ziyaretçilerin akın etmesi için çalışmalar yapıyoruz. İncelemeler sonrasında neler yapılacağına karar vererek kısa zamanda hazırlıklarımızı yapacağız” dedi.
Kaynak:Kozanekspres