Feke’de Aşırı Yağış ve Sel Hayatı Olumsuz Etkiledi

Adana’nın Feke ilçesine bağlı Güzpınarı mahallesine ait Kisenit ve Belen mahallesi ve Gürümze mahallelerinde dün etkili olan sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiledi.
Feke ve köylerinde etkili olan sağanak yağış Feke’nin bazı mahallerinde sel ataşehir escort ve heyelana neden olurken Güzpınarı mahallesine ait Kisenit ve Belen mahallesi ve Gürümze mahallelerinde yollar tamamen kapandı. Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, yaklaşık 10 saat irtibat kurulamayan mahallelere haber verilmesi mecidiyeköy escort üzerine Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda yol trafiğe açıldı. Sel felaketinde can kaybı yaşanmadığı öğrenildi.
Feke Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan ve CHP Feke ilçe başkanı Mehmet ali Kızıloluk olay yerine giderek mahallelilerden bilgi aldı. eskişehir escort